Chocolade  versturen

Wij verzenden onze artikelen naar ieder gewenst adres binnen Europa.
Hieronder leest u wat meer informatie over hoe dat in zijn werk gaat.

Levering

Alle bestellingen van ChocoChic.nl worden verstuurd met de pakketpost van PostNL.
Besteld u vóór 14:00 uur, dan gaat uw bestelling diezelfde dag nog de deur uit (zon- & feestdagen uitgezonderd). Doorgaans levert postNL binnen 24 uur op adressen binnen Nederland.

Track & Trace

Ter bevestiging ontvang je van ons een Track & Tracecode. U weet dan dat uw bestelling verzonden is, en kan de levering ook volgen via de website van PostNL.

Verzendkosten

Wij hanteren een tarief van slechts € 6,75 per adres (tot 10 kg binnen Nederland).
Bestellingen met een waarde vanaf € 500,- versturen we GRATIS naar één adres in Nederland. Voor pakketten naar het buitenland hanteren wij dezelfde tarieven van PostNL.nl.

Temperatuur

Indien de buitentemperatuur boven de 25C komt, adviseren wij om geen chocolade te versturen, hoe graag we uw bestelling ook zouden willen leveren.

Met zorg verpakt

Iedere bestelling wordt met zorg door ons verpakt, zodat deze in een goede staat op de plaats van bestemming komt.

Wanneer chocolade versturen

Het is wetenschappelijk bewezen dat je van chocolade blij wordt. Wanneer u chocolade besteld dan verstuurd u stiekem een klein beetje geluk. Leuk toch?
Chocolade is het perfect om als cadeau te geven maar natuurlijk ook om zelf heerlijk van te genieten. Ook is chocolade een origineel en smaakvol relatiegeschenk. Chocolade behoort tot de favoriete online cadeaus om iemand mee te verrassen.