Betaal methoden

Wij gebruiken Mollie als betalingsprovider voor al onze veilige online betaalmethoden

Voor bijna alle online betaalmogelijkheden wordt gebruik gemaakt van betaalprovider Mollie. Zij maken gebruik van de meest veilige internetverbinding (SSL). Via Mollie betaalt u bij ons veilig met IDEAL, Creditcard en Paypal.


Veilig betalen met IDEAL


Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet apart te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. 

Maakt u gebruik van internetbankieren dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internet betaal omgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.


Veilig betalen met Paypal


Meer dan 2 miljoen Nederlanders betalen al met PayPal. Ook u kunt al uw aankopen in binnenland en buitenland veilig betalen. Regel het nu! Betalen met PayPal is geheel gratis!

  • Wereldwijd aankopen doen en met PayPal betalen.
  • Altijd veilig kopen of verkopen.
  • Koppel eenvoudig uw bankrekening of creditcard. (u hoeft géén geld te storten op uw PayPal-rekening)


Veilig betalen met creditcard


MasterCard en Visa: de best geaccepteerde creditcards ter wereld. Bij ons extra veilig online aankopen doen met uw creditcard.


Zakelijk bestellen op factuur


Voor onze vaste zakelijke klanten bieden wij de mogelijkheid om op factuur te bestellen. Neem hiervoor contact op via info@chocochic.nl